Projecten overzicht

Weergave:

MATCHIS

Unibet en Matchis slaan de handen ineen om meer stamceldonoren te zoeken.

Unibet. Jouw Teamsponsor

Laatste kans op Unibet als jouw teamsponsor. Voor de laatste keer gaan we teams voorzien van een gloednieuw tenue, met Unibet op de borst.

More than Football Fund

Met het ‘More than Football Fund’ willen EFDN en Unibet de maatschappelijke kracht van voetbalclubs in Nederland verder versterken. Clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie ontvangen extra financiële steun om projecten mogelijk te maken die anders moeilijk van de grond komen. In 2022 hebben in totaal tien clubs extra steun gekregen. FC Groningen liep weg met een cheque van €2.500 voor het project Skillsbox. Dit project is speciaal voor basisscholen in de gemeente Groningen en daagt kinderen uit om op verschillende manieren te bewegen. Zes clubs kregen een bedrag van €5.000 overhandigd om hun project te realiseren. Zo gaat NAC Breda een Blindentribune realiseren, terwijl Vitesse een re-integratie project opstart om jongeren binnen zes maanden voor te bereiden op een betaalde baan of studie. RKC Waalwijk gebruikt het geld juist om het hele stadion rolstoelvriendelijk te maken. Het G-voetbal project van FC Emmen ontving uiteindelijk €7.500. Met het G-voetbalteam wil FC Emmen een podium creëren voor G-spelers met ambitie door te laten zien dat het, ondanks het hebben van een beperking, mogelijk is om op hoog niveau te voetballen. NEC Nijmegen ontving de grootste cheque ter waarde van €10.000 voor haar project om rolstoelvoetbal op te zetten in de regio Nijmegen. Er is in heel Nederland steeds meer vraag naar rolstoelvoetbalteams en competitie voor deze teams. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met Uniek Sporten en de KNVB. Meer informatie over het More Than Football Fund is te vinden via onderstaande button.

Heracles FIT

In samenwerking met Heracles Almelo presenteert Unibet het programma ‘Heracles FIT’.

Kist Cup

In samenwerking met Telstar en De Graafschap organiseerde Unibet dit seizoen de Kist Cup, een ode aan Simon Kistemaker. De oud-trainer van beide clubs overleed in november 2021 aan de gevolgen van kanker. Met de Kist Cup de is ruim €25.000 opgehaald voor Support Casper waarmee extra onderzoek naar alvleesklierkanker kan worden gedaan. Superboeren en Witte Leeuwen, bedankt! De eerste editie van de Kist Cup is gewonnen door Telstar.

Fair Sports 4 All

Matchfixing is een bedreiging voor de sport en de online kansspelindustrie. Daarom heeft Unibet in samenwerking met EFDN het Fair Sports 4 All-programma ontwikkeld.