De kracht van sport

De spanning van een dramatische tennisrally tijdens een Grandslamfinale. Of de explosie van vreugde na de winnende goal in de lokale derby. Spelers en supporters in tranen na een gemiste promotie. Vriend en vijand zij aan zij juichend voor Oranje. Weer lekker in je vel zitten na een rondje hardlopen én de geur van gras op zaterdag, de mooiste dag van de week. Sport verbindt, maakt alle emoties los en geeft bovenal plezier. Dat is voor ons de kracht van sport.

EFDN

Unibet is maatschappelijk partner van het European Football Development Network (EFDN). EFDN zet voetbal in als instrument voor maatschappelijke projecten.

CBV

In samenwerking met CBV geeft Unibet Impact coaches voorlichting over matchfixing, zodat zij pogingen tot matchfixing tijdig herkennen en weten hoe hiermee om te gaan.

VVCS

De VVCS is de vakbond voor alle profvoetballers in Nederland. Ze komen op voor de belangen van de spelers en speelsters en zorgen voor de ondersteuning waar nodig. Daarnaast helpen ze spelers zonder club om zich te bewijzen met het jaarlijkse VVCS team. Unibet en de VVCS zetten zich samen in om spelers te beschermen tegen matchfixing.

Green Boarding Network

In samenwerking met Green Boarding Network zal Unibet zich gaan inzetten op het verduurzamen van de amateursport.

MATCHIS

Unibet en Matchis slaan de handen ineen om meer stamceldonoren te zoeken.