De Graafschap

In samenwerking met Telstar en De Graafschap organiseerde Unibet in het seizoen 2022-2023 de Kist Cup, een ode aan Simon Kistemaker.

maatschappelijk partners

De Graafschap en Unibet

Om het partnership af te trappen organiseren Unibet en De Graafschap samen met Telstar de Kist Cup, een voetbalwedstrijd die wordt opgedragen aan clublegende Simon Kistemaker, die vorig jaar overleed aan kanker. De opbrengsten van het toernooi gaan naar Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Hans Martijn Ostendorp, Algemeen directeur De Graafschap: “Ik ben trots op de samenwerking met Unibet. De Kist Cup betekent, na het overlijden van clublegende Simon Kistemaker en zijn vrouw Thea vorig jaar, erg veel voor ons. We geloven in de kracht van sport om ook op maatschappelijk vlak impact te maken, en daarin hebben we een partner gevonden in Unibet.

Kist Cup

In samenwerking met Telstar en De Graafschap organiseerde Unibet in het seizoen 2022-2023 de Kist Cup, een ode aan Simon Kistemaker. De oud-trainer van beide clubs overleed in november 2021 aan de gevolgen van kanker. Met de Kist Cup is ruim €25.000 opgehaald voor Support Casper waarmee extra onderzoek naar alvleesklierkanker kan worden gedaan. Superboeren en Witte Leeuwen, bedankt! De eerste editie van de Kist Cup is gewonnen door Telstar.

Onze ambitie

Unibet Impact werkt samen met partners in de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties. Het unieke programma heeft als doel de maatschappelijke kracht van sport te benutten en versterken.