Heracles Almelo

Als onderdeel van de samenwerking nemen Heracles Almelo en Unibet het initiatief ter bevordering van de fysieke gezondheid in de regio.

Maatschappelijk partners

Heracles Almelo en Unibet

In samenwerking met Heracles Almelo presenteert Unibet het programma ‘Heracles FIT’. Een leefstijlprogramma waarin supporters van Heracles Almelo – onder professionele begeleiding en onder toeziend oog van Everton Ramos Da Silva - samen weer wedstrijdfit wordt.

Wedstrijdfit worden

In onze drukke levens bewegen we steeds minder en eten we vaker ongezond. Heracles FIT brengt daar verandering in. We hebben een 12-weken programma samengesteld om te werken aan fysieke én mentale gesteldheid. Het geeft de Heracles Almelo-supporter de kans fitter te worden onder professionele begeleiding. Als slotstuk van het programma staat een wedstrijd tegen Oud-Heracles op Erve Asito op het programma.

Heracles FIT

In samenwerking met Heracles Almelo presenteert Unibet het programma ‘Heracles FIT’.

Onze ambitie

Unibet Impact werkt samen met partners in de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties. Het unieke programma heeft als doel de maatschappelijke kracht van sport te benutten en versterken.