Fair Sports 4 All

Fair Sports 4 All

Matchfixing is een bedreiging voor de sport en de online kansspelindustrie. Daarom heeft Unibet in samenwerking met EFDN het Fair Sports 4 All-programma ontwikkeld.

FS4 A Screen 1920x1080px DARK 1

Samen in de strijd tegen matchfixing

Sport brengt mensen bij elkaar. Maar deze positieve kracht gaat verloren als de beginselen van sport worden ondermijnd door matchfixing. Het vervalsen van wedstrijden druist in tegen de principes van eerlijkheid, respect en integriteit. Het actief bestrijden van matchfixing is door het mondiale karakter een prioriteit geworden voor sportbonden en overheden over de hele wereld.

In het licht van deze ontwikkelingen heeft het European Football for Development Network (EFDN), samen met Unibet Impact, het Fair Sport 4 All-programma opgezet. Dit programma bestaat uit een workshop om spelers, managers en andere betrokken partijen in de sport bewuster te maken over de risico’s van matchfixing. Tijdens deze workshop leren deelnemers hoe te reageren op aanbiedingen van matchfixing en waar deze te melden. De workshop over de risico’s van matchfixing wordt aangeboden aan alle Nederlandse voetbalclubs die aangesloten zijn bij EFDN, waaronder Ajax, AZ, De Graafschap en NAC Breda.